Tietoa auton hankinnasta ja käytöstä

Auton monet merkitykset

Olemme selvittäneet, mitkä asiat vaikuttavat suomalaisten suhtautumiseen autoiluun ja sen vaihtoehtona joukkoliikenteeseen. Auto 360 -tutkimuksen aihepiirejä ovat auton ostamisen motiivit sekä se, millaisia vaatimuksia autolle asetetaan. Entä mikä yhdistää heitä, jotka käyttävät joukkoliikennettä, mutta ovat silti kiinnostuneita autojen uudesta tekniikasta?

Tuloksena on tietoa siitä, millaisia elämänasenteita erilaisilla autonkäyttäjillä on.

Autoilun erityispiirre ovat siihen liittyvät stereotypiat. Kun tunnistat kadulla automerkin, tiedät, millainen kuski autoa ajaa. Ja aivan oikein, monet stereotypiat pitävät paikkansa, sillä BMW:llä, Audilla ja Opelilla ajavat todella arvostavat erilaisia asioita elämässään.

Liikkumisen uudet ratkaisut

Paljon puhutaan liikkumisen uusista ratkaisuista. Näitä ovat liikkumisen ostaminen palveluna ilman, että kuluttajan olisi hankittava omaa autoa. Leasing-ratkaisut laajenevat, samoin perinteinen vuokraaminen muuttuu.

Auto 360 -tieto on valmista ymmärrystä käyttöösi myös siitä, mitä tulevaisuudelta odotetaan. Tieto aukeaa käsikirjoista ja palveluun kuuluvasta käyttöliittymästä. Karttanäkymästä näet segmenttien maantieteellisen jakauman ja löydät kohderyhmän erityispiirteet.

Viisi suomalaista autoilusegmenttiä

  • Verkossa ostavat asiantuntevat
  • Turvallisuushakuiset
  • Uutta haluavat
  • Tilaa tarvitsevat
  • Julkisen liikenteen suosijat

Lue myös Matkustus360

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää

Jaakko Kaartinen, henkilökuva
Jaakko Kaartinen

Director of Research

040 727 6089

jaakko.kaartinen@insight360.fi